Knuttes Hemsida
Denna sida ska handla om mig och det jag står för.
 

 Denna sida ska handla om mig och det jag står för och  vurmar för.

 Jag heter Knut Christian Achates Scherman och är född  1943 i en stockholmsförsamling. Jag är son till Arkitekt  SAR Georg Scherman och Siri Elisabeth Lovisa Scherman  född Christianson.

 Min far är född i Hoting i Västernorrlands län och  uppvuxen i Åsele Härnösand och Sundsvall. Min mor kom  ifrån Värmland.

 Jag har bland annat startat Husdjursföreningen Animalen  i Borås där jag fortfarande är hedersordförande.  Dessutom har jag startat Animalen avd Falun där jag är  verksam som ordförande och allt i allo i den mån jag  orkar göra något. Nu finns också "Animalen avd Avesta"  Fyra tassar som de nu heter som jag också önskar lycka  till.

 En av mina katter, Sotis, dog 020911 av tarmcancer
, nu har även Murre funnit sitt sista vilorum 2008

 Vila i frid!

 Till min egen hemsida
 

 

Min stora passion i livet är mina katter!
Murre och lilla Utte-Putte och nu också Gumman.
 

 Murre var min stora hankatt och kramnalle. Han var en  blandning av main-coin och huskatt eller möjligen norsk skogkatt och huskatt eller lite av alla tre. Han var en trygg och snäll katt man kunde lita på i alla väder.nu saknad i både själ och hjärta.
 

Utte-Putte var Sveriges förmodligen näst sista Egyptiska Mau. Det fanns i alla fall ingen registrerad hos Sverak 1999. Han vandrade lungt till katthimlen den 1/8 2006. Utte-Putte låg oftast "banan" med husse helst på husses arm med huvudet. Mjukare katt fanns nog inte, han gjorde alla gånger andra djur rangen stridig som mjukast, försyntast, snällast, och som alltid skulle vara med oss. Hans lilla tass som alltid först kom och frågade "får jag?" saknar jag otroligt.

Han var en vän i alla väder Saknad av oss alla.
 

   

       En trevlig länk till alla!
 Gumman Min nya honkatta styr och ställer efter eget  förstånd men på ett relativt sett snällt sätt. Hon har  blivit riktigt tjålig på sista tiden en "stånga huvudet  katta" som gillar att sitta på axeln eller klänga på husses  bröst när han halvsittandes tittar på TV.